Balustrade interioare sau exterioare

Balustradele din sticlă asigură protecția într-o manieră estetică, adăugând prin design plusvaloare întrebuițării. Acestea se pretează atât pentru interior, cât și pentru exterior, în cazul scărilor, al balcoanelor sau al teraselor.

  • În funcție de caracteristicile și de nevoile proiectului Dvs., vă oferim varianta/ variantele optime de realizare, adaptăm soluțiile de ancorare și de fixare la particularitățile structurilor Dvs.
  • Vă oferim balustrade cu fixări în profile continue, cu fixare verticală sau laterală; balustrade cu prinderi punctuale laterale sau cu fixare verticală (montați scurți, spigoți); balustrade cu montanți echipați cu cleme, cu posibilitate de fixare verticală sau laterală. Elementele de feronerie, în funcție de model, sunt confecționate din aluminiu anodizat, inox sau oțel vopsit / zincat. Fiecare soluție de realizare poate fi adaptată și prevăzută cu profile de mână curentă din inox sau din aluminiu, aplicate sau nu pe panouri de sticlă. Elementele sunt disponibile în câteva variante de finisare sau pot fi vopsite în câmp electrostatic, conform codului RAL dorit.