Oglinzi cu sau fără ramă, oglinzi decorative, placări cu oglindă

Oglinzile nu pot fi înlocuite în amenajările interioare. Acestea măresc vizual spațiile interioare, cresc gradul de luminozitate – efecte care ne dau o stare de bine în fiecare zi.

  • Folosim oglinzile acasă (în băi, holuri, dormitoare sau în alte zone), dar și în spațiile nerezidențiale (în hoteluri, restaurante, magazine, săli de sport, vestiare, cabine de probă ș.a.). Zi de zi, acestea au un rol important pentru întreținerea personală, au scop decorativ sau arhitectural, fie că sunt de sine stătătoare sau pentru a crea efecte optice.
  • Oglinzile sunt fie clasice, fie decorative: cu tentă bronz, cu tentă gri închis sau antichizate.
  • Realizăm lucrări cu oglinzi având grosimi de 4 sau 6 mm, debitate la diferite dimensiuni, cu forme caracteristice proiectului Dvs., urmând toate prelucrările necesare în funcție de scop, design, model.
  • Oglinzile fără ramă sunt șlefuite perimetral sau fazetate, se pot prelucra în diferite forme, pot fi prevăzute cu decupaje sau găuri în funcție de fiecare situație.
  • Acestea se pot monta prin lipire pe suprafața dorită (pereți din zidărie/ beton/ plăci de gips carton în diferite stadii de finisare – tencuială fină, glet, lavabil, peste plăci ceramice (faianță/ gresie); pe mobilier, pe uși sau diferite structuri – MDF, PAL, placaj, lemn finisat) sau se pot fixa mecanic cu sisteme ascunse sau vizibile.
  • Vă oferim și o gamă variantă de oglinzi înrămate în rame de lemn, cu profile aplicate din aluminiu sau alamă.
  • Din cauza procesului de fabricație a oglinzilor, acestea nu pot fi securizate termic precum panourile de sticlă. Însă pentru o siguranță sporită, pe spatele acestora se poate aplica o folie de securizare – oglinda devine astfel mai rezistentă, fiind mai greu de spart (folia crește elasticitatea); împrăștierea cioburilor în cazul spargerii accidentale este evitată, totodată scade și riscul de rănire.