DESPRE NOI


Din 2017, Transparent Concept este o societate cu capital integral privat, 100% românească, cu o activitate desfășurată pe raza municipiului Cluj-Napoca și în împrejurimi.


Suntem și ne străduim să fim echipa tânără, promptă și energică care vă întâmpină întotdeauna pregătită cu soluțiile cele mai potrivite pentru proiectele/ planurile/ problemele Dvs. în materie de sticle și oglinzi. Ne informăm, ne documentăm și ne pregătim în permanență astfel încât să reușim să fim întotdeauna la zi cu cele mai noi tehnologii. Colaborăm cu unii dintre cei mai buni furnizori de sticlă, de oglindă și de feronerie de pe piață, fiind atenți la detalii, asigurând realizarea unor lucrări de înalte standarde de calitate.

Vă așteptăm pregătiți să vă oferim asistență, măsurători, proiectare, transport și montaj, fiind specializați în confecții din sticlă securizată și oglindă. Clienții noștri sunt persoane fizice și juridice. Pentru lucrările efectuate de noi primiți garanție și service post-garanție.

Asistență și consultanță

Echipa noastră vă oferă consultanță în vederea alegerii corecte a produselor din sticlă, în funcție de destinația proiectului, de performanțele dorite, de aspectul estetic și de cost.

Măsurători și proiecte

Efectuăm măsurătorile, stabilim detaliile tehnice, proiectăm și fixăm cotele de comandă.

Livrare și manipulare

Asigurăm transport asumându-ne integritatea livrărilor.

Montaj profesional

Montajul este realizat întotdeauna de o echipa de profesioniști, asigurându-se astfel respectarea procedurilor tehnice.

LUCRĂRI RECENTE

PORTOFOLIU

Despre noi
 

Placări cu panouri de sticlă securizată transparentă - oglinzi cu sau fără ramă, oglinzi decorative, placări cu oglindă - blaturi, rafturi, polițe din sticlă securizată transparentă, mată, translucidă, vopsită, imprimată sau înfoliată - paravane de duș sau pe cadă – fixe, mobile sau combinate - cabine de duș adaptate spațiului, alcătuite din părți fixe și mobile (batante / glisante / armonice) - compartimentări și uși (batante, pivotante, glisante, armonice, telescopice, amovibile) - vitrine și fațade pentru spații comerciale - balustrade interioare sau exterioare - copertine și închideri din sticlă.